Jeugd-cie

De activiteiten van onze jeugdcommissie zijn erop gericht een zo groot mogelijk aantal jeugdleden bij de vereniging te betrekken: veel tennissen, spelpeil verbeteren en vooral ontzettend veel plezier hebben in het spel. Quick volgt al een poosje met succes een twee sporenbeleid: één lijn is uitgezet voor de kinderen die willen doorgroeien naar een hoger niveau en ook competitie training volgen en daarnaast de lijn voor de recreatief ingestelde kinderen. Het één zal het ander stimuleren.

Competitie spelende kinderen trainen vaak ook in de winter.

Om aan het recreatieve aspect gestalte te geven, worden er diverse activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten vragen veel begeleiding, dus daarom willen wij ook dit jaar eventueel een beroep kunnen doen op de ouders. De jeugdcommissie houdt de eindverantwoordelijkheid en de zaken onder haar hoede.

De jeugd heeft een eigen plaats binnen onze vereniging, zoals ook tot uitdrukking komt in het aparte deel in onze Quick Bazuin. Tevens heeft de jeugd een speciaal plaatsje op de website waar alle activiteiten vermeld worden. Ook vinden jullie hier leuke anekdotes, spannende foto’s en alles wat er maar te beleven is bij Quick.

Wie zijn wij en hoe kan je ons bereiken? 

Algemeen e-mailadres:

Marjolijn Pronk: 06 - 29 06 50 00
Tamara van de Krol
Andrea Messelink