Speciale herenavond 2019

Speciaal voor degenen die zich nog niet hebben aangemeld een reminder voor de SPECIALE HEERENAVOND 2019 op maandag 17 juni.

De avond begint tussen 17.00 en 18.00 uur. We drinken eerst een aperitief, komen alvast in de stemming en zo tegen 18.30 uur gaan we aan tafel. Vanaf 19.30 uur starten de wedstrijden van een half uur. We spelen alleen dubbels in wisselende samenstellingen. Omstreeks 22.00 uur zijn de wedstrijden klaar en borrelen we nog gezellig even verder onder het genot van wat hapjes.
Het minimum aantal deelnemers voor de catering is 25. Het maximum aantal spelers is 32.

De deelname aan het culinaire deel kost € 20, waarbij een aperitief is inbegrepen en eveneens hapjes bij de borrel. Andere consumpties dienen aan de bar te worden afgerekend. Zij die niet aan de maaltijd deelnemen, maar wel hapjes tijdens de borrel willen consumeren betalen € 5.
Omdat misschien niet iedereen bij het aperitief en de maaltijd aanwezig kan zijn, is het mogelijk om later aan te schuiven tijdens de wedstrijden. Ook is het mogelijk om alleen aan het culinaire deel en voor de gezelligheid deel te nemen. Daarom kan er ingeschreven worden in de volgende categorieën:
SPECIALE HEER A: je maakt EN gebruik van de wederom verrassende culinaire verwennerijen tegen een zeer betaalbaar tarief EN je doet mee aan de wedstrijden.
SPECIALE HEER B: je doet ALLEEN mee aan de wedstrijden omdat je, hoezeer het je ook spijt niet tijdig aanwezig kunt zijn voor het culinaire gedeelte vanwege je nog belangrijkere en drukke bezigheden die dag.
SPECIALE HEER C: je komt ALLEEN voor de culinaire verrassingen omdat je even niet kunt tennisspelen, om wat voor reden dan ook, en natuurlijk voor het ongelooflijk speciale gezelschap, de borrel- en prietpraat, de boeiende wedstrijden en gespreksonderwerpen.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar onder de vermelding van de categorie van je voorkeur. Daarna wordt je aanmelding bevestigd en wordt je verder geïnformeerd.
Ik hoop dat ook dit jaar weer velen zich aanmelden. Het is altijd gezellig en sportief, dus aarzel niet en vraag ook je (tennis)vrienden zich aan te melden. Doe dat s.v.p. zo snel mogelijk. Ook sponsoren, donateurs, leden van de diverse Quick fietsclubs, wandelclubs, jeu de boules clubs enzovoorts zijn van harte welkom! Wie weet wordt er nog wel een pétangue wedstrijd aan toegevoegd, die avond!