Reserveren via KNLTB app

Het installeren van de ClubApp
Allereerst dien je de app te downloaden. Dit kun je doen in de App Store of via Google Play door te zoeken naar KNLTB club app. Zodra je de app hebt gedownload, zoek je jouw club op via de zoekfunctie. Nadat je jouw vereniging hebt geselecteerd, krijg je het inlogscherm. Hier kun je inloggen met je bondsnummer. Je bondsnummer staat op je tennispas van de club. Je wachtwoord kun zelf installeren door op ‘reset mijn wachtwoord’ te klikken, dan wordt er een mail verstuurd naar jouw geregistreerde e-mailadres. Komt er geen mail binnen? Bekijk eerst of een mail in je spam-inbox terecht is gekomen. Mocht dat niet het geval zijn, vraag dan aan  of we het juiste e-mailadres in onze ledenadministratie hebben en laat het zonodig aanpassen als deze niet correct is.

clubapp


Een baan reserveren via de ClubApp
Vanuit de ClubApp kun je van te voren een baan reserveren. Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen. Als er een rondje staat met een streep, betekent dit dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekent dat je die tijd een reservering kunt maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je alle informatie kunt invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kun je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kun je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering. Voor de vast dubbeldeelnemers van de heren- en damesavond, de vrijdagmiddag heren en de “vroege vogels” – senioren worden banen geblokkeerd in het systeem. In die gevallen worden de partijen samengesteld op basis van tossen of van een van te voren vaststaand schema. Ook banen voor trainingsdoeleinden worden geblokkeerd.Digitaal afhangbord
Naast het gebruik van de ClubApp gaan we bij Quick ook over op een digitaal afhangbord. Het bestaande afhangbord op het terras zal komen en vervallen en in het halletje zal een tablet worden geplaatst. Dit gebeurt op woensdag 3 juni aanstaande. Via de tablet kan je (wanneer je niet meer op afstand hoeft te reserveren i.v.m. Corona) ook ter plekke weer een baan afhangen.