MijnKNLTB.nl

Als tennisser wil je eenvoudig en snel al jouw persoonlijke tennisinformatie vinden zoals de standen en uitslagen van de competitie, je toernooiresultaten en je actuele rating. Als verenigingsvrijwilliger of tennisleraar wil je graag alle informatie voor het uitoefenen van je functie overzichtelijk en bij elkaar vinden. Daarom heeft de KNLTB een platform ontwikkeld dat ervoor zorgt dat wij jou nog beter kunnen bedienen.

De KNLTB heeft alle informatie over competities en toernooien gebundeld op één website: MijnKNLTB.nl. Je vindt er alle uitslagen en standen van KNLTB competities en toernooien. Tevens vind je er een uitgebreid spelersprofiel met al jouw individuele wedstrijdresultaten, je ranglijstpunten, je speelsterkte en je actuele rating. De website is overzichtelijk en eenvoudig, en werkt prettig op desktop, tablet èn mobiel (ook voor Apple gebruikers). Heb jij al een account aangemaakt zodat je gemakkelijk bij al jouw persoonlijke tennisinformatie terecht kan? Zo niet, klik hier voor een eenvoudig stappenplan.

MijnKNLTB.nl is een onderdeel van de ambitie van de KNLTB om één grote tenniscommunity te creëren dat voorziet in alle wensen van clubs en spelers én klaar is voor de toekomst.