Trendlines: unieke kapsalon in Apeldoorn

trendline rachimeDeze keer zijn we op bezoek bij een geheel nieuwe adverteerder, Kapsalon Trendlines in Apeldoorn. Rachime, de eigenaar, vertelt ons enthousiast haar verhaal achter haar keuze om bij Quick te gaan adverteren en wat ze zoal bij haar twee vestigingen aan haar klanten heeft te bieden.

Rachime is als kapster in 1987 gestart bij kapsalon IJsseldijk en is daar al snel bedrijfsleidster geworden. Na het behalen van de benodigde papieren is ze in 1995 een eigen salon begonnen aan het Marktplein. Maar haar ambities lagen hoger. Ze wilde meer mogelijkheden hebben. In 2000 verhuist ze naar de Stationsstraat, aan de overkant van haar huidige locatie. In 2004 start Rachime een filiaal aan de Molenstraat, alleen een kapsalon. In 2009 steekt ze de straat over en koopt het pand aan de overkant. Na een grote verbouwing heeft zij niet alleen een kapsalon maar ook een schoonheidssalon en zonnestudio.

Op de vraag hoe Rachime bij Quick heeft aangeklopt zegt ze: “Een van de (heren)leden komt al 20 jaar bij mij over de vloer. Ik wil wat meer aan marketing en bekendheid gaan werken en kwam daar over aan de praat. Tennissen doe ik zelf niet. Wel zwemmen, aquarobic en hardlopen. Mijn twee zonen voetballen momenteel bij AGOVV.”

Het team
Het team van Trendlines bestaat uit toppers! Op het gebied van haar en schoonheid, maar ook voor extensions en visagie. Die specialiteiten heeft Trendlines in huis. Stuk voor stuk mensen die het leuk vinden om vernieuwend bezig te zijn en het de klant naar de zin te maken. Het motto is: “Het haar moet goed zitten maar uzelf natuurlijk ook!”

Kapsalon
Wat de kapsalon zo uniek maakt is dat Trendlines ervaren hairstylisten in dienst hebben, die de klant goed kunnen adviseren van de coupe die bij u past. Zij volgen als team veel cursussen op het gebied van haar, waardoor ze veel kennis in huis hebben. De specialisaties van Trendlines bestaan uit: soft knippen (volume knippen), kleurspecialiteiten, stevig föhnen, opsteken, haar extensions, bruidskapsels, diepte behandeling (tot wel 80% herstellend) enpermanent. Ze werken met producten zoals Redken en Goldwell.

Schoonheidssalon
Bij de schoonheidssalon gaan ze verder dan alleen de huid verzorgen. Ze willen de huidconditie verbeteren. Daarom doen ze bindweefselmassage, rimpel reductie therapie en werken ze zelfs met voedingssupplementen, om het beste uit je huid te halen! De verdere specialisatie van de schoonheidssalon: spa pedicure & French gel teen nagels, fruitzuur peeling, acné behandeling, hot stone massage, definitief ontharen, harsen lichaam en gelaat, Yellow peeling, wimpers en wenkbrauwen verven, wimper permanent, epileren en manicure by opi. Trendlines werkt in de schoonheidssalon met merken zoals hannah, OPI, Alessandro pedix, Gladskin en Orthica.

Trendlines
Stationsstraat 146
7311 MJ Apeldoorn
055-5790991
www.trendlines.nl

Met en zonder afspraak!

Trendlines
Molenstraat Centrum 505
7311 XM Apeldoorn
055-5766990

trendline interieur trendline laser

trendline salon trendline model trendline molenstraat trendline solar

trendline stationstraat