Maandagavond wintertennis

Locatie: De Matenhal

        

Tijdstip  Baan Aantal keer
per seizoen 
 Deelnemers Kosten p.p.
18.30 - 20.00 uur (1,5 uur!) 5 30

Chris Laukens (7)
Eric Paap (7)
Gerard Koopman (7)
Branco Ristovski (7
Peter Ketel (7)
vacature 1

bij 4 personen: € 299,38
bij 5 personen: € 239,50
bij 6 personen: € 199,59
 19.00 - 20.00 uur (1 uur) 4 30

 Adrie ter Hoeven (7)

 

 
         
         

Locatie: de Sprenkelaar

        

Tijdstip  Baan Aantal keer
per seizoen 
 Deelnemers Kosten p.p.
         
         
         
         

Bedrijfstennis bij Sport Kerschoten

Als bedrijf meedoen aan tennis bij Sport Kerschoten?

In de periode oktober t/m maart wordt ieder jaar bedrijfstennis gespeeld op de binnenbanen van Sport Kerschoten. Er wordt gespeeld op zowel recreatief als prestatief niveau, doordat er verschillende poules zijn waarin de bedrijven uit kunnen komen. Vorig jaar waren er 32 bedrijven die meededen aan deze gezellige competitie!

Waarom meedoen met bedrijfstennis?

Naast het feit dat het spelen van bedrijfstennis een ideale mogelijkheid is om op een informele manier in contact te komen met bedrijven uit de omgeving, staat gezelligheid en ontspanning voorop. Nadat je gespeeld hebt kun je in onze sportbar gezellig napraten. Er wordt gespeeld volgens Zwitsers systeem, waarbij de sterkste tegen de sterkste zal uitkomen. Dit geeft gegarandeerd veel leuke wedstrijden!

Teams met Quick-leden spelen in:

Poule A: Explore Tanzania 1 en Blanco Pro Tennis Team

Poule B: Vast&Zeker

Poule C: Explore Tanzania 2

Meer informatie over bedrijfstennis Sport Kerchoten

Wintertennis? Op zoek naar vervanging?

Vele leden van Quick zie je ’s winters terug op de banen van de hal in De Maten en/of de Sprenkelaar. Dat is een circuit dat al jaren met elkaar tennist. Een aantal leden spelen wel twee keer per week, sommigen nemen ook nog eens deel aan het bedrijfstennis in De Maten en Kerschoten. Nu is het spelen in de hal ’s winters niet goedkoop, dus verzamelt men meestal een groepje van vijf tot acht personen om de kosten te drukken. Als er iemand mee ophoudt dan was het in het verleden geen probleem om een vervanger te vinden. Tegenwoordig gaat dat minder gemakkelijk. Men stopt vanwege de financiën of het gaat niet meer zo lekker als vroeger. Dus wordt er tijdens het buitenseizoen druk gezocht naar vervangers.

Om het zoeken naar vervanging wat eenvoudiger te maken wil de redactie van de website van Quick een overzicht maken van de deelnemers in de winter, dag, kosten, tijden en de locatie. Wij willen vragen of deze groepen zich willen melden. Iedere groep kan aangeven of ze op zoek zijn vervangers. Met opgave van groepssamenstelling, locatie, kosten per deelnemer, tijdstip, etc.

Leden die zich willen aanmelden als reserve c.q. vervanger kunnen zich ook melden. Wij zorgen ervoor dat uw aanmelding dan bij de desbetreffend groep komt. Het e-mail adres is:

Overlijden Maurice Weber

Diep geschokt en met grote droefenis hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van ons verenigingslid en oud-bestuurslid Maurice Weber.

Wij herinneren hem in zijn grote passie en inzet voor de tennissport en zijn gedreven initiatieven zoals het jaarlijkse TopPlusFun toernooi waarvan de baten ten goede komen aan verschillende goede doelen.

Wij wensen Lieke, de kinderen en verdere familie heel veel sterkte met dit verlies.

Het bestuur