Banen en park

ALTV Quick beschikt over vijf gravelbanen. Het in goede staat houden van de banen is voor ons allen van belang. In verband hiermee is noodzakelijk de baan na iedere partij te slepen. De sleepnetten dienen in de beugels te worden opgehangen (laat u ze op de baan liggen, geeft dit kans op blessures en ze worden door regen en/of de sproeiers loodzwaar!). Indien de weersomstandigheden voor tennis optimaal zijn (zonnig en droog), is het zaak regelmatig te sproeien. Iedere baan kan ook handmatig worden gesproeid! Gaarne een ieders medewerking.

Slepen en sproeien

Het in goede staat houden van de banen is voor ons allen van belang. In verband hiermee is noodzakelijk de baan na iedere partij te slepen. De sleepnetten dienen in de beugels te worden opgehangen (laat u ze op de baan liggen, geeft dit kans op blessures en ze worden door regen en/of de sproeiers loodzwaar!). Indien de weersomstandigheden voor tennis optimaal zijn (zonnig en droog), is het zaak regelmatig te sproeien. Iedere baan kan ook handmatig worden gesproeid! Gaarne een ieders medewerking.

Verlichting
Ook als het clubhuis gesloten is, is het mogelijk de banen (m.u.v. baan 5) te verlichten. De schakelaars bevinden zich direct naast de deur, in het halletje boven aan de trap naar de kleedkamers. (Met uw pasje heeft u toegang tot deze ruimte.) Opmerking: als de lichten worden uitgedaan, zijn deze gedurende 20 minuten geblokkeerd. Pas daarna kunnen ze weer worden aangedaan. Wel graag, indien u als laatste de banen verlaat, de lichten weer uitdoen. Uiterlijk om 23.00 uur dienen alle (buiten)lichten op het park gedoofd te zijn.

Schoonhouden en schoonmaak
Elk lid is persoonlijk verantwoordelijk voor het in standhouden van de hygiƫne in en om het clubhuis. Het clubhuis, de toiletten, de kleedruimtes en de banen zijn van en voor ons allen en voor de vele gasten die er tijdens toernooien, feestelijke gelegenheden enzovoorts komen. Daarom wordt van iedereen verwacht dat hij of zij ervoor zorgt dat het overal schoon is en de rommel wordt opgeruimd. Daarnaast zorgt het Bestuur voor bijzondere schoonmaakwerkzaamheden die regelmatig worden verricht.

Aansprakelijkheid Quick
Ondanks dat Quick in de afgelopen jaren een aantal maatregelen genomen heeft om de veiligheid, van de op het terrein aanwezige kinderen, te verhogen, blijft u als ouders/verzorgers volledig verantwoordelijk voor het handelen van uw kinderen. Quick kan hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk voor worden gesteld. Ook vragen wij de ouders van kinderen die op het park spelen en gebruik maken van de speeltoestellen, ervoor te zorgen dat e.e.a. schoon, opgeruimd en heel blijft. Graag voor vertrek ervoor zorgen dat de toestellen netjes achtergelaten worden.