Allerlei leuks wat al is geweest

Bekijk hier verschillende evenementen die in voorgaande jaren zijn geweest. 

TIP! Volg ons ook via Facebook en blijf op de hoogte. Bekijk daar ook vele foto's van overige evenementen! 


Start Worldtour Tenniskids voorjaar 

Op 6 maart was de eerste Worldtour Tenniskids dag van het voorjaar. Alle 'rood' en 'oranje'  kinderen zijn weer enthousiast aan het nieuwe seizoen begonnen! 

rood oranje


Oliebollentoernooi 

Tijdens de kerstvakantie was een zeer geslaagd oliebollentoernooi bij TC Ugchelen samen met ALTV Quick en Daisy.
Een heerlijke dag met 60 spelers, chocolademelk, glühwein, oliebollen, knapperend vuur en leuke tenniswedstrijden. 

oliebollen toernooi


Apeldoornse Tenniskampioenschappen 
Op woensdag 9 september waren  de Apeldoornse Tennis Kampioenschappen voor de jeugd bij ALTV Quick.
Het was een zeer geslaagde dag met 74 enthousiaste spelers! Bekijk foto's van deze leuke dag op onze Facebook pagina (album Rien Hokken)

jacco eltingh


Jeugd Clubkampioenschappen 

Op 28, 29 en 30 augustus werden de jeugdclubkampioenschappen voor de categorie geel gehouden. Met name bij de meisjes heeft dat hele spannende wedstrijden opgeleverd. In beide halve finales werd de wedstrijd met een supertiebreak beslist. In deze halve finales won Kim van Malika en Charlot wist nog net Lizzy te verslaan. In de finale won Charlot van Kim. Hiermee won Charlot voor de derde keer op rij de wisselbeker, waardoor ze een 'm nu mag houden.

Bij de jongens werd in een poule gespeeld, dus geen finale. In de slotwedstrijd won Nick van Harmen. Eerder had hij ook al Sean verslagen. Daarmee is Nick onze nieuwe kampioen bij de jongens en mocht hij de wisselbeker dit jaar in ontvangst nemen.


Openingstoernooi 

Het openingstoernooi van de jeugd was op zondag 5 april. Voor het eerst deden we dit op dezelfde dag als het openingstoernooi van de volwassenen. Dit maakt dat het extra gezellig op het park was, en konden de ouderen onze jeugd ook eens zien spelen, en andersom natuurlijk.

De volwassenen waren al om 10 uur begonnen, maar de jeugd mocht uitslapen en kon vanaf kwart over twaalf de baan op. De volwassenen gingen er toen net even af voor de lunch. Na driekwartier wisselden we dat om en ging de jeugd lunchen en de volwassenen weer een ronde spelen. Na de lunch heeft de jeugd nog 2 rondes gespeeld. En omdat het Pasen was, waren er in de pauze tussen de rondes ook nog paaseitjes. Die moest je dan natuurlijk nog wel even zoeken.

Er werd gespeeld in 2 categorieën: groen (tot ca. 12 jaar) en geel (vanaf ca. 12 jaar). In beide categoriën speelde iedereen een enkel en twee dubbels van elk drie kwartier. Om half vier konden de prijzen uitgedeeld worden. Omdat het zo'n mooie zonnige dag was en iedereen zo sportief had gespeeld, mocht iedereen zelfs een prijs uitzoeken.

Opening2012-foto1


Ouder-kind toernooi 

Het ouderkindtoernooi was gepland op 1e Pinksterdag, en het was stralend weer, dus dat begon al goed. 

Er hadden zich totaal 15 koppels opgegeven, voornamelijk jeugdleden met hun vader, moeder of opa. De koppels werden ingedeeld in twee poules (indelingscriterium was de leeftijd en speelterkte van het kind). Dit leverde (in de meeste gevallen) hele spannende wedstrijden met een heel gevarieerd spel op. In de jongste categorie/poule waren Siebe met moeder Hester de winnaars, zij hadden al hun vijf wedstrijden gewonnen. Juliette en vader Kostiaan waren heel verdienstelijk 2e met 4 gewonnen wedstrijden. De derde prijs (3 gewonnen wedstrijden) moest worden gedeeld door Malika en vader Rachid, Kim en moeder Sonja en Floor met vader Chris. In de oudere categorie/poule won Nick met zijn vader Remko alle wedstrijden en was daarmee dus eerste in de poule. Sean en vader Mark en Harmen met moeder Tineke moesten de tweede en derde plaats delen.

Vanwege het mooie weer, maar vooral vanwege al die leuke partijen en de gezelligheid op het terras was het weer een bijzonder geslaagde middag.

ouderkindtoernooi2015 website