V&Z verzekeringen

ferdi woudenbergWie is wie?
Maak kennis met Vast & Zeker bedrijfsverzekeringen: Ferdi Woudenberg

Wie ben je?
"Ik ben Ferdi Woudenberg (41) en ik woon in Apeldoorn samen met Renate en mijn twee dochters Evy en Ella. Renate was een aantal jaren terug ook al lid bij Quick en wil dit jaar graag weer een balletje gaan slaan."

Waar ben je geboren en getogen?
Ferdi antwoordt: "Ik ben geboren in Amersfoort, maar woon al bijna 40 jaar in Apeldoorn. Sporten doe ik al heel lang. Ik ben al vroeg bij voetbalclub Robur terecht gekomen. Ik voetbal al vanaf mijn achtste. Een keer per week trainen en op zondagmorgen een wedstrijdje. Alleen tijdens de tennis voorjaarscompetitie, voetbal ik niet meer op zondag. Dat wordt me dan net teveel van het goede. Ik tennis inmiddels ongeveer negen jaar bij Quick."

Hoe actief ben je binnen Quick?
Ferdi is vier jaar voorzitter geweest van de Sponsorcommissie en heeft vanuit die functie diverse nieuwe sponsors kunnen aantrekken. Ferdi: "Mijn 'kringetje' is nu een beetje op, zodat ik het voorzitterschap heb overgedragen aan Jan Dijkerman. Jan mag zijn contacten gaan aanboren. Gaat vast wel lukken. Ik tennis tijdens het zomerseizoen zo'n twee keer in de week. Tussendoor spreek ik nog wel eens af met iemand. Twee keer per jaar doe ik mee aan een toernooi. Bijna elke donderdagavond ben ik op het park en op de zaterdagmiddag doe ik mee aan de herencompetitie. Erg gezellig! In de winter tennis ik in ons bedrijftennisteam van Vast & Zeker.

HvOordtlaanWat doe je voor werk?
HvOordtlaanVast & Zeker bedrijfsverzekeringen is Ferdi's eigen bedrijf. Sinds 6 januari 2011 gevestigd aan de Van der Houven van Oortlaan 6 bij het Oranjepark. Ferdi: "Ik heb allerlei functies bekleed, eerst bij Centraal Beheer, toen bij een tussenpersoon en daarna bij Nationale Nederlanden. In 2005 ben ik voor mijzelf begonnen. Eerst in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Prof. Röntgenstraat en nu op deze nieuwe locatie. Hier zit ik niet zo opgesloten en heb meer contact met collega's op dezelfde verdieping (Frits Germs, ook Quick-lid). In het andere gebouw zaten wel veel bedrijven, maar alles achter gesloten deuren. Dit bevalt me nu al veel beter."

Waar richten jullie je op?
Ferdi zegt: "Ik richt me volledig op ondernemers en alle bedrijfsverzekeringen en pensioenen die daar mee te maken hebben. Zoals verzekeringen voor de panden, goederen/inventaris, bedrijfswagens, personeelsvoorzieningen, arbeidsongeschiktheid en aansprakelijkheid. Onze klanten hebben een kleine of een middelgrote onderneming. Inmiddels hebben Quick-leden ook de weg naar Ferdi gevonden. "Ja, een aantal leden (bedrijven) hebben hun pakket bij me ondergebracht. Ik heb zelfs voor ons park een verzekering mogen regelen. Particulieren verwijs ik door naar mijn collega's. Ik ben graag een gesprekspartner voor de ondernemer. Samen met de ondernemer, soms accountant of boekhouder erbij, tot een passende oplossing zien te komen.

Telefoon 055 - 356 10 00, website Vast & Zeker BV www.v-z.nl

image001