Sandman Optiek

SandmanOptiek“Een bril kopen is een feestje. Een bril afhalen ook.” Vanuit deze filosofie drijven Paul Mol en Patrick Sterenberg éen van de mooiste winkels van de Hoofdstraat. Eenmaal binnen kijk je je ogen uit: topdesign in Apeldoorn. Hun spraakmakende optiek is bovendien éen van de oudste sponsoren van Quick. In deze Quickbazuin aandacht voor Sandmann Optiek.

De Ondernemers en De Zaak
“We zijn zeer allround in het midden en hogere segment,”vertelt Paul Mol. “Of je nu twee of tweeëntachtig bent, bij ons ben je aan het juiste adres voor alle soorten contactlenzen en brillen. Met twaalf hooggekwalificeerde specialisten in ons team hebben we kennis en kunde in huis voor ieder oogvraagstuk.
Van vrolijke, kleurige brillen voor kleuters en kekke montuurjes voor trendy youngsters, tot klassieke monturen voor elegante senioren voor ieder hoofd hebben wij letterlijk en figuurlijk een passende bril.”

De Ambitie van de Zaak
“De beste in de regio willen we zijn. Ambachtelijk en technisch waren we dat al. Nu zijn we hard op weg om ook meest modieuze en trendsettende optiek te worden. In Parijs en Milaan speuren we zelf naar het nieuwste van nieuwste. Onze voorkeur gaat uit naar kleine merken met een eigenzinnige collectie. Naast de collecties van de bekende merken vind je bij ons bijvoorbeeld ook zeer exclusieve handgemaakte brillen van goud of buffelhoorn. Ook qua service gaan we ver. Met onze compleet ingerichte mobiele optiek bezoeken we klanten die niet naar onze zaak kunnen komen en binnenkort tref je Sandmann Optiek ook aan in het Lucasziekenhuis.”

De Zaak en Quick
“De relatie met Quick gaat ver terug. De vorige eigenaar Pieter Sandmann was al sponsor. Toen wij de zaak negen jaar geleden overnamen hebben we hebben dat graag zo gelaten. Tennissers zien het graag scherp. Er zijn dan ook veel Quickers die bij ons komen voor de juiste bril of contactlenzen. Daar komt bij dat de club past bij ons qua sfeer en ambiance.”

De Ondernemers en Tennis
“We werken keihard om onze zaak een begrip in de regio te maken, dus zelf tennissen er komt veel te weinig van. Maar… we hebben toch serieuze plannen om volgend seizoen met een ploegje van de zaak regelmatig te komen spelen.”


Sandmann Optiek
Paul Mol, Patrick Sterenberg
Hoofdstraat 108 - 7311 KJ Apeldoorn
T 055 52 17 467 - E