RTV Stegeman: Ton Woudt

tonwoudtOns tennispark ligt er strak bij. Mede dankzij de steun van onze sponsoren genieten we met z’n allen van onze mooie club. Graag stellen we in deze Quickbazuin twee ondernemers en hun zaak aan u voor

De Ondernemer en De Zaak
De eerste die enthousiast vertelt over zijn zaak is Ton Woudt van Radio Tv Stegeman.
“In onze winkel aan de Schuttersweg 88 vinden onze klanten de beste merken van audio, video en witgoed: B&O, Bosch, Philips, Sony, Miele enz. Ook voor kleine huishoudelijke apparaten als stofzuigers of koffiezetapparaten kunt ze bij ons terecht. Wij hebben een technische dienst met een eigen werkplaats. Problemen met bijvoorbeeld een koelkast of wasmachine lossen wij bij de mensen thuis op.”

De Ambitie van de Zaak
“We blijven doen waar we goed in zijn. We verkopen alleen die merken waar onze klanten het meeste plezier van hebben. Betrouwbare A-merken.waar we zelf achterstaan. Mocht er toch iets mis gaan dan staan we klaar om het probleem snel te verhelpen. Dat doen we ook buiten de garantie. Onze kracht ligt in de combinatie van kwaliteit en service.
De komende tijd zetten we zwaar in op platte tv’s. Er wacht ons immers een fantastische sportzomer met veel tennis, de tour en bovendien het EK en de Olympisch Spelen. We komen deze zomer dan met prachtige aanbiedingen in LCD-tv’s.”

De Zaak en Quick
“Quick past bij mij bij en bij ons bedrijf. Een gezellige club zonder veel blabla, midden in ons verzorgingsgebied. Nogal wat Quickers zijn klant bij ons. Daar komt nog bij dat ik er zelf speel en ik er niet aan moet aan denken om tegen een bord van een concurrent aan te kijken.”

De Ondernemer en Tennis
“Zelf tennis ik veel minder dan ik zou willen. Ik probeer de herenavond te bezoeken en af en toe doe ik een toernooitje. Mijn vrouw Betsie is wel erg actief, hoewel ze op dit moment veel last heeft van een tennisarm.”


RTV Stegeman
Schuttersweg 88
7314 LJ Apeldoorn
055 - 355 21 87
www.rtvstegeman.nl

rtv, Apeldoorn