Makelaar Ralph Langenberg, zoon van…

ralph1Ons Quick-lid Ralph Langenberg is de drijvende kracht achter Langenberg Makelaardij en al vanaf 1998 werkzaam als beëdigd makelaar/taxateur o.z. In al die jaren heeft hij niet alleen de nodige woningen, appartementen en villa’s aangekocht of verkocht maar ook zeer uiteenlopende objecten getaxeerd. Wij zoeken hem op in zijn nieuwe kantoor op de hoek Emmalaan/ Bas Backerlaan. In dit kantoor is hij sinds december 2014 gevestigd.

In 1994 is Ralph gestart met zijn opleiding voor makelaar-taxateur o.z. en heeft deze in 1997 met succes afgerond waaruit de beëdiging rechtbank Zutphen voortvloeide. Na 13 jaar actief te zijn geweest als Makelaar-taxateur in loondienst is hij in 2010 vanuit huis begonnen. Inmiddels bestaat Langenberg Makelaardij vijf jaar en heeft nu anno 2015 zo’n 50 panden in beheer vanuit zijn nieuwe locatie gevestigd aan de Emmalaan 16.

Betrokkenheid
Met een uitgebreid en flexibel dienstenpakket biedt Langenberg Makelaardij voor iedere aankoop-, verkoop- of taxatieopdracht de juiste oplossing. De klant bepaalt van welke specifieke diensten men gebruik maakt. Daarnaast geven hij ook advies op maat, afhankelijk van de behoefte of specifieke vraag. Zo helpt Ralph bijvoorbeeld bij de zoektocht naar de juiste hypotheek of aannemer of zet de belangrijke punten op een rij waar men bij nieuwbouw aan moet denken. Voor welke vorm van dienstverlening men ook kiest, één ding men krijgt van Ralph altijd: persoonlijke aandacht en betrokkenheid!

Persoonlijk
Maar wat Langenberg Makelaardij nog meer onderscheidt van andere makelaarskantoren is de persoonlijke inbreng van Ralph! Zijn manier van werken en zijn visie op dienstverlening maken het verschil. Met meer begeleiding, meer aandacht, meer inlevingsvermogen en meer advies. Ralph zegt hierover: “ Ik kan snel inspringen, open en transparant werken. Ik werk met de klant 1 op 1 als full service kantoor. Dat is best uniek te noemen. Dus men krijgt gewoon meer makelaar voor hun geld. Iets wat niet alleen in deze tijd een absoluut pluspunt is.”

ralph langenberg makelaardij kantoorDigitale prospectus
Bij full service horen tegenwoordig alle facetten van een NVM-makelaar. Het hele aankooptraject, van zoekopdracht tot de bespreking van het koopcontract; of alleen voor een kritische blik tijdens een bezichtiging. Ralph: “Ik doe alles, de klant controleert. Samen, in overleg met elkaar. Ik laat prachtige foto’s maken voor Funda en een volledig overzicht op mijn eigen website. Een digitale prospectus maakt de presentatie compleet, met 50 vragen over omgeving, bestemming, plattegrond en bijzonderheden. Op mijn website staat een volledig overzicht van mijn aanbod, of het nu gaat om een appartement, nieuwbouwwoning, eengezinswoning of een (half)vrijstaande villa.”

Sport
Het sporten is Ralph met de paplepel ingegoten. Binnen het gezin van zijn ouders, Niels en Ellen Langenberg, neemt sport altijd een belangrijke plaats in. En nog steeds. Het tennissen begon rond zijn vijfde. Afgewisseld met voetballen en hockey is hij zo’ acht jaar geleden weer lid geworden van Quick. Momenteel speelt hij zelf geen competitie omdat zijn vrouw Ellen Goedings op zaterdag succesvol is in een Quick-team en zijn kinderen ook op hockey zitten. Je moet dan kiezen. Op zondag is hij zelf wel nog actief bij AMHC. Opmerking Ralph: “Hockey beheers ik ook beter…”

Zelf zoekende
Inmiddels hebben Ralph en Ellen de woning aan de Schotweg verkocht, waar ook het bedrijf is gestart destijds. Hij zegt: “Ons gezin is nu op zoek naar een andere woning in Berg & Bos, Parken en Apeldoorn-West. Iets ruimer allemaal. Wie weet wil een Quick-lid zijn huis wel verkopen. Je weet maar nooit. Want het valt niet mee om iets geschikts te vinden. Al wordt het aanbod al beter.” Tot slot: Ralph biedt Quick-leden 10% korting op taxatie, aankoop en of verkoop. Dat is ook mooi meegenomen!

Langenberg Makelaardij
Emmalaan 16
7316 EB Apeldoorn
T 055-5766576
www.langenbergmakelaardij.nl

ralph1 cadeau

makelaardij,, korting, full service, taxateur, woningen, appartementen, villa's, persoonlijke inbreng