Het kleine Vermaeck

hetkleinevermaeckHet kleine Vermaeck is een kleinschalig initiatief van twee goede vriendinnen, Sonja Berkhout en Hilde Romkes. Het kleine Vermaeck is een dienstverlening-op-maat voor ouderen, zowel particulier als met een WMO-indicate of PGB (zonder verpleging). De cliënt geeft de behoefte aan en wat men graag zou willen, zodat ook mantelzorgers tijdelijk ontzorgd kunnen worden.

Wat kan het kleine Vermaeck betekenen?

Bijvoorbeeld: huishoudelijke ondersteuning, chauffeursdiensten, museum- of theaterbezoek, wandelen, fietsen, (workshop)bloemschikken of samen iets drinken. U vergezellen en helpen met het bezoek aan supermarkt, bibliotheek of huisarts/ziekenhuis. Maar ook een uitstapje naar de bloembollenvelden behoort tot de mogelijkheden. Zo zijn er legio tripjes waarvoor u terecht kunt bij het kleine Vermaeck.

Bij u thuis kunnen Sonja of Hilde samen met u koken, lezen, spelletjes doen, u helpen met het werken met de iPad, computer en/of mobiele telefoon. Mocht u een verjaardag willen vieren of feestje willen geven dan kunt u de zorg hiervoor met een gerust hart overlaten aan Het Kleine Vermaeck. Kortom: De voorkeur van de cliënt om iets te gaan doen of (laten) organiseren is beslissend.

Tarieven

Het basistarief voor gezelschap en/of begeleiding op maat is € 22,95 per uur, inclusief BTW.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie: kijk op de website www.hetkleinevermaeck.nl of bel Hilde (06-1850 0725) of Sonja (06-2701 2777). Vervolgens wordt een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis gemaakt. Uiteraard kan er een familielid of een mantelverzorger hierbij aanwezig zijn. Tijdens dit gesprek stellen wij ons voor, leggen wij uit hoe wij werken en bespreken wij uw wensen.

Tennis centraal

Sonja is al vele jaren lid van onze vereniging. Samen met haar man Hans van Beek en de kinderen Kim en Mick speelden zij menig partijtje op ons park. Sonja is lange tijd de stimulerende kracht geweest in de jeugdcommissie. Door drukke werkzaamheden beperkt het tennis zich nu tot de deelname aan sommige toernooien.