Berg en Bos garage

BergBosgarageMede dankzij de steun van onze sponsoren genieten we met z'n allen van onze mooie club. In deze Quickbazuin staan de spotlights gericht op Dick Roosendaal van De Berg en Bos Garage.

De vele kennissen van Dick Roozendaal
Veel leden van Quick zullen hem regelmatig ontmoeten. Dat kan ook bijna niet anders, want het overgrote deel van de klanten van de bekende garage naast de Apenheul woont in Berg en Bos of in het Sprengenbos. De twee wijken waarop Dick en zijn medewerkers zich volledig richten.
Overigens spreekt Dick liever over kennissen dan over klanten. "Veel relaties lopen al jaren. Klanten worden zo vanzelf kennissen. De sleutel voor het succes van onze garage ligt in het vermogen om problemen voor de klant op te lossen. Voor iemand die 's morgens te laat op bij zijn afspraak dreigt te komen omdat z'n auto niet start, zoeken we een oplossing. We regelen meteen een vervangende auto of we brengen hem naar de trein. Kom je je auto brengen voor een beurt dan brengen we je even naar huis en we halen je weer op als de auto klaar is. Ik zeg wel eens dat onze unieke service misschien geen geld oplevert, maar zich wel terug betaalt."

Full Service
De Berg en Bos Garage is een full service garage. Het team van zeven medewerkers biedt het volledige pakket: tanken, reparatie, onderhoud en verkoop. Je kunt er met een haperende old timer terecht maar voor een reparatie of onderhoudsbeurt aan welke moderne bolide dan ook ben je aan de Burg. Roosmale Nepveulaan aan het juiste adres.

Qua sponsoring bevindt Quick zich in select gezelschap. Naast Quick mogen alleen hockeyclub AMHC, de Veluwse Golf Club en de tennisvereniging naast de Berg en Bosschool op zijn ondersteuning rekenen. Hoewel hij beide tennisverenigingen een warm hart toedraagt zijn ze in zijn ogen zeer verschillend van karakter.
Zelf is hij niet zo'n tennisser, nooit geweest ook. Je zult Dick dan ook niet in een korte witte broek op het gravel van Quick aantreffen. Maar bij bijzondere gelegenheden komt de markante garage-eigenaar graag even langs. Voor de gezelligheid en om handen te schudden met heel veel tennissende kennissen.

Contact met de Ondernemer
en zijn Zaak?

Berg en Bos Garage
Dick Roosendaal