Wintertennis? Op zoek naar vervanging?

Vele leden van Quick zie je ’s winters terug op de banen van de hal in De Maten en/of de Sprenkelaar. Dat is een circuit dat al jaren met elkaar tennist. Een aantal leden spelen wel twee keer per week, sommigen nemen ook nog eens deel aan het bedrijfstennis in De Maten en Kerschoten. Nu is het spelen in de hal ’s winters niet goedkoop, dus verzamelt men meestal een groepje van vijf tot acht personen om de kosten te drukken. Als er iemand mee ophoudt dan was het in het verleden geen probleem om een vervanger te vinden. Tegenwoordig gaat dat minder gemakkelijk. Men stopt vanwege de financiën of het gaat niet meer zo lekker als vroeger. Dus wordt er tijdens het buitenseizoen druk gezocht naar vervangers.

Om het zoeken naar vervanging wat eenvoudiger te maken wil de redactie van de website van Quick een overzicht maken van de deelnemers in de winter, dag, kosten, tijden en de locatie. Wij willen vragen of deze groepen zich willen melden. Iedere groep kan aangeven of ze op zoek zijn vervangers. Met opgave van groepssamenstelling, locatie, kosten per deelnemer, tijdstip, etc.

Leden die zich willen aanmelden als reserve c.q. vervanger kunnen zich ook melden. Wij zorgen ervoor dat uw aanmelding dan bij de desbetreffend groep komt. Het e-mail adres is: