Regels voor het gebruik van het terras/bardienst per 1 juli

Per 1 juli gaat ons terras weer open. Er worden uitsluitend buiten tafels en stoelen neergezet.
Het interieur van het clubhuis dient slechts voor het bestellen, betalen en ophalen van drankjes.
Het blijft in de eerste plaats ieders verantwoordelijkheid de 1,5 meter regel in acht te houden.
We doen dit voor onszelf en voor onze mede-clubleden. Zorg voor elkaar en voor ieders gezondheid is een kernfunctie van een sportvereniging.
Tevens dienen we rekening te houden met toezicht op handhaving van de regels, die we delen met de Gemeentelijke dienst Sport. Als een BOA constateert dat we ons niet aan deze regels houden dan kan dat de club op een boete van € 4000,- komen te staan. Daarnaast kunnen ook individuen rekenen op een boete van € 390,- bij overtreding.

Lees hier verder over de instructies!

Microsoft browser Edge problemen

  • Wanneer je een website bezoekt waarop je je moet aanmelden, wordt je door de nieuwe Microsoft Edge  gevraagd of je gebruikersnaam en wachtwoord moeten worden onthouden. De volgende keer dat je de site bezoekt, vult de browser je accountgegevens in. Het opslaan van wachtwoorden is standaard ingeschakeld, maar je kunt dit als volgt in- en uitschakelen:
    • Selecteer in Microsoft Edge de optie Instellingen en meer > Instellingen .
    • Selecteer Wachtwoorden en gebruik vervolgens de wisselknop om Aanbieden om wachtwoorden op te slaan uit te schakelen. 
  • Hiermee worden eerder opgeslagen wachtwoorden niet verwijderd. Als je dat wilt doen, selecteer je Instellingen en meer  > Instellingen  > Privacy en servicesBrowsegegevens wissen > Kies wat je wilt wissen. Selecteer vervolgens Wachtwoorden en selecteer Nu wissen.