CCS: Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek

ccs leden maatschap webMet de economie gaan we vast weer betere tijden tegemoet want we kunnen weer een nieuwe sponsor verwelkomen namelijk: Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek. Onder het motto ‘Meer dan mooi’ biedt Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek zorg van hoge kwaliteit, tegen aantrekkelijke tarieven, binnen de veiligheid van het ziekenhuis. Uitsluitend uitgevoerd door erkende plastisch chirurgen. Karine Oostrom, enthousiast Quicklid en éen van de zes plastisch chirurgen van CCS is graag bereid een paar misverstanden over haar branche uit de weg te ruimen.

Misverstand 1: Tennis en cosmetische chirurgie hebben niets met elkaar te maken.
Cosmetisch chirurgie gaat niet alleenover schoonheid, maar ook over functionaliteit. Overhangende bovenoogleden die je zicht op bijv. tennisballen en lijnen belemmeren zijn echt niet nodig. Daar is wat aan te doen. Met een heel zware of juist hele slappe boezem is het niet altijd plezierig tennissen,
fietsen of boodschappen doen. Ook daar valt vaak iets aan te doen. Bijvoorbeeld met een nieuwe operatietechniek
voor borstlift en borstversteviging: de Breform ofwel inwendige BH. CCS is wereldwijd een van de eerste klinieken die zich specialiseert in deze veelbelovende techniek Cosmetische chirurgie betreft dus ‘meer dan mooi’.

Misverstand 2: Voor cosmetische chirurgie kun je alleen terecht in peperdure privé-klinieken.
Echt niet nodig. CCS is een privékliniek ontstaan uit de samenwerking tussen plastisch chirurgen werkzaam in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Omdat we gebruikmaken van bestaande faciliteiten binnen de ziekenhuizen, hoeven we zelf geen grote investeringen te doen en kunnen we mensen helpen tegen aantrekkelijke tarieven. Bovendien worden sommige behandelingen vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Misverstand 3: Cosmetische chirurgie is iets voor filmsterren en supermodellen.
Onzin, cosmetische chirurgie is in onze visie voor gewone mannen en vrouwen. Voor mensen die er normaal uit willen zien en normaal willen functioneren. Daarvoor maken we gebruik van techniek en vaardigheden van de moderne medische wetenschap. We doen dat op een verantwoorde wijze in een veilige omgeving.

Meer weten over Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek?
Op www.cc-stedendriehoek.nl vindt u alle informatie over mogelijke behandelingen, tarieven en over de werkwijze van Karine en haar collega plastisch chirurgen van CCS..

Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek
(055) 581 1250